perjantai 27. huhtikuuta 2012

Hei me pissataan!


Kaikenmaailman kommelluksia olen rookie-isinä saanut kokea, mutta viime viikonloppuna Tampereella sattui sellainen välikohtaus, joka ansaitsee maininnan myös blogissani. Olimme viikonloppureissulla ja kävimme perjantaina illalla katsomassa yhtä peliä, jonka jälkeen menimme hyvän ystävämme kanssa ravintolaan illalliselle.

ei-maksettu
mainos
Meillä ei ollut pelissä mukana varavaippoja, joten tytär päätti tietenkin tehdä pelin loppupuolella kakat. Koska ikää on jo lähes kaksi ja pidätyskyky sentään jonkunmoinen, päätimme että pidetään tyttöä vähän aikaa ilman vaippaa. Pelistä lähdettyämme kurvasimme kauppaan ja ostimme paketin vaippoja. Sitten jatkoimme matkaa ravintolaan, jossa pöydän löydettyämme minä nappasin tytön ja vaipan kainaloon ja astelimme yhdessä miesten vessaan. Tarinan alkusoitosta tuli näköjään pitkä ja kuiva, mutta nyt alkaa hauskempi ja vähän vähemmän kuiva osuus.

Koska tyttären pidätys oli sujunut jo jonkun aikaa hienosti, niin ajattelin että minulla on etuajo-oikeus, koska kupla otsassani oli jo huomattavan iso. Laskin tytön wc-kopin takakulmaan ja pyysin että hän odottaisi isin toimituksen ajan siinä kiltisti. Astelin posliinin eteen ja aloitin suoritukseni, jolloin takapuoleltani kuului ensin vähän hihitystä ja sitten ”isi pissaa”. Sen jälkeen tuli hetken hiljaisuus ja hymyilin tyytyväisenä. Sitten kuului sama hihitys ja ”X (nimi sensuroitu) pissaa”. Siinä vaiheessa pääni kääntyi salamannopeasti taaksepäin kuin pöllöllä konsanaan ja totesin että olimme tosiaan molemmat suorittamassa tyytyväinen ilme naamallamme virtsarakon tyhjennystä. Eipä siinä sitten muu auttanut kuin puristaa omat viimeiset tipat pönttöön ja pelastaa se mitä pelastettavissa oli, eli ei mitään. Housut olivat yhtä pissassa kuin tyttökin. Huuhtelun jälkeen puimme tytölle päälle vaipan ja mekon ja astelimme ylpeinä housut kädessä takaisin ravintolan puolelle.

Seuraavalla kerralla, toivottavasti noin 16 vuoden päästä, kun tyttäremme menee Tampereella Hookiin nauttimaan erinomaisia wingsejä ja virvoitusjuomia, niin hän voi ylpeänä kertoa henkilökunnalla, että minä olin viime kerralla tässä ravintolassa ilman housuja.

Loppuyhteenvetona voisi todeta, että oli vähän kusinen paikka, mutta tästäkin selvittiin huumorilla ja pienellä soveltamisella. Jäipähän tyttärelle ainakin muisteltavaa ja naurettavaa. Itse muistutan yhä vähän väliä kummisetääni tapauksesta, joka sattui noin 28 vuotta sitten kovilla talvipakkasilla hiihtokilpailuissa. Isäni oli hiihtämässä ja minua vahtinut kummisetä vastasi pissahätä-ilmoitukseeni huumorilla että pissaa housuihin. Minähän olen aina ollut kiltti ja tottelevainen. Onneksi pakkasta ei ollut kuin parikymmentä astetta..

1 kommentti:

  1. Mahtavaa X (nimi sensuroitu) :) Tilanne ois taatusti ollu näkemisen arvoinen!

    VastaaPoista